sobota, 29 sierpnia 2020

Exploding box na wspomnienia z wakacji / Exploding box for summer memories

 Witajcie!
Dziś przygotowałam dla was wakacyjną inspirację. Lato powoli się kończy, dlatego postanowiłam wykonać exploding box z małym albumem w środku. Na dwóch ściankach również jest miejsce na zdjęcia, ukryte za shakerami wypełnionymi owocowym konfetti. Wieczko zdobią kwiaty z papieru, wykonane ręcznie przeze mnie. Wykorzystałam kolekcje papierów Watermelon Summer i Watermelon Friends. To bardzo kolorowe kolekcje, idealne na radosne, letnie projekty. Zapraszam do oglądania!

Hello!
Today I have prepared a summer inspiration for you. Summer is slowly coming to an end, so I decided to do an exploding box with a small album inside. Two sides also have space for photos, hidden behind shakers filled with fruit confetti. The lid is decorated with handmade paper flowers. I used the Watermelon Summer and Watermelon Friends paper collections. These are very colorful collections, perfect for joyful summer projects. Enjoy!











***** 
Jeśli macie ochotę wykonać taki box, to na stronie Laserowe LOVE na Facebooku prowadziłam transmisję na żywo, podczas której pokazałam jak wykonać taki mały album mieszczący się do boxa oraz shakery za które można wsunąć zdjęcia. Link znajdziecie tutaj: cz.1 i cz.2.

If you want to make such a box, I broadcast a live on the Laserowe LOVE Facebook page, during which I showed how to make such a small album that fits into the exploding box and shakers behind which you can slide photos. You can find the link here: part 1 and part 2.

*****
Użyłam: / I used:






     



*****

Mam nadzieję, że mój projekt Was zainspiruje. Pozdrawiam serdecznie!

I hope you will be inspired by my project. Best wishes!


2 komentarze: